Direktlänk till inlägg 15 mars 2019

Förhandvisningar och tester

Av Rickard Mork - 15 mars 2019 11:45

Människor vill alltid veta hur något är innan de själva sätter sig in i det och går vidare med ett köp. Det är inget nytt fenomen för oss och heller inget som kommer att försvinna för den delen. Det har funnits där sedan början av mänskligheten, det kallas nyfikenhet.


När människor inte kan vänta på att få läsa ett nytt förhandstest eller en ny recenson, tyder det på en extrem nyfikenhet. Många människor inväntar tester i biltidningar innan de själva beger sig för att köpa en bil.

Biltidningar är just en bra källa eftersom ingen annanstans finns det så många olika tester i samma tidning. Det finns motortester, biltester, däcktester och krocktester. Allt du kan tänka dig.


Däcktester verkar vara en bidragande faktor och många gånger helt avgörande, för människor i deras beslut om vilka däck de ska köpa. Nokian Hakkapeliitta har under många år vunnit tester när biltidningar genomför tester. Nokian däck vann senast år 2012 testet för sommardäck och visst jag kan bara tala för mig själv, men det är något som verkligen avgjorde mitt nya däckinköp. Jag vill ha de bästa sommardäcken (på finska: kesärenkaat) på marknaden och om testerna i tidningarna visar ett specifikt däck som det bäst, då vill jag ha det.


Nokian däck testar däcken väldigt mycket på förhand och förstärker det som behövs att det inte spelar någon roll vem testaren faktiskt är, det kommer att bli utmärkta resultat.


Förhandstester är också roliga eftersom du kan se och välja däck exakt efter de krav som du själv har och sedan fatta ett beslut. Om du bor någonstans där det är mycket regn och därmed halt bör du välja däck som gjorde bäst på våta underlag. På så sätt får du ut det mesta.


Sammanfattningsvis kan vi konstatera att förhandstester matar den mänskliga nyfikenheten, men det är oftast också ett mycket praktiskt och pålitligt verktyg i beslutet att välja bland alla nya produkter som nuförtiden finns på marknaden.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rickard Mork - 21 april 2019 17:43

Ja, om du kontaktar en professionell målare i Uppsala så bör det finnas någon form av miljöpolicy. Miljövänlig målning är inget nytt. Det finns sedan länge färger som är bättre för miljön. Men en miljöpolicy handlar inte bara om de målarfärger som må...

Av Rickard Mork - 18 april 2019 12:00

I tider då solen lyser utomhus och sommaren närmar sig med stormsteg, kan det tyckas malplacerat med en artikel som handlar om vad man bör tänka på när man köper jackor. Men kanske är det så att det är just nu man har möjlighet att faktiskt ta sig ti...

Av Rickard Mork - 2 april 2019 11:45

Med åren har valfriheten inom sjukvården vuxit sig större och med dagens sjukvårdssystem kan du i de flesta fall helt själv välja hur, var och hos vem du söker vård. Reformerna utökas och förändras också varje år, allt för att uppnå en stor valfrihet...

Av Rickard Mork - 1 april 2019 11:45

Relationer och sex tema i kulturen genom alla tider I alla tider har det förekommit avbildningar av sex, sexleksaker och kärleksliv i konsten och kulturen. Det gäller bland annat i form av målningar, skulpturer, fotografier, musik, texter och teater....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards